MTF

Ijzersterke communicatie

Het interieur van een woning, appartement of kantoor juist dat tikkeltje extra geven? Kiezen voor betrouwbaarheid en duurzaamheid in een industriële omgeving? Al bijna een halve eeuw excelleert MTF in metaalwerken. Vanaf nu ook gekoppeld aan een ijzersterke communicatie!

HiPPO's werk

webdesign & ontwikkeling — social media campagne — social media analyse — social media contentplan — social media templates — copy — SEO

Je krijgt wat je verdient

Projecten voor o.a. het Universitair Ziekenhuis Antwerpen, Spar, Centerparcs of Arte: het zijn stuk voor stuk knappe referenties die MTF op tafel mag gooien. En die verdienen natuurlijk een even knappe website om getoond te worden.

Vlotte diepgang

Wist je dat MTF kan poederlakken in meer dan 1.200 kleuren? Het ervaren team uitblinkt in MIG- en MAG-lassen? En de MAZAK 4KW Fiber lasersnijmachine een echte topper is? Wij wel. We weten weten zelfs perfect wat dit allemaal betekent.
Met verschillende meetings en een uitgebreide rondleiding dompelde MTF-zaakvoerder Peter Schreurs ons namelijk vakkundig onder in de wereld van plooien, ponsen, snijden, lassen en lakken. Het resultaat? Teksten die vlot lezen en toch voldoende technische diepgang bieden.

Mooie plaatjes

Een creatieve salontafel, opvallende designtafel of strakke winkelinkleding… het werk van MTF levert mooie plaatjes op. Die voorzien we graag van de juiste copy, plaatsen we op de juiste social media kanalen en promoten we vervolgens naar de juiste doelgroepen.
“Onze ijzersterke kwaliteit vraagt om een ijzersterke communicatie. Hiervoor werken we graag samen met HiPPO.”
Peter Schreurs, zaakvoerder

Ready for a brand new start?

Klaar om net als MTF een flinke stap vooruit te zetten met een professionele on- en offline communicatiestrategie?