Ready for a brand new start?

Say Hi

FAQ

Zit je nog met vragen? Dan vind je hier misschien het antwoord.

De brainstorm is de officiële kick-off van onze communicatiesprint en neemt zo’n halve dag in beslag. Hierin proberen we een duidelijk inzicht te krijgen wie je bent, wat je doet, waar je naartoe wil en hoe we dit in een catchy on- en offline jasje verpakken. Een cruciale basis voor alle verdere stappen.

Of we het nu willen of niet, een positieve eerste indruk is goud waard. Dit begint uiteraard met een catchy naam, logo en slogan. Het geeft een professionele, wervende en innoverende uitstraling. Daarnaast vallen onder de huisstjil ook alle afgeleiden zoals lettertypes, kleuren, uitlijningen, correct gebruik van toepassingen, … Dit alles gieten we in een handige huisstijlgids.

Huisstijltoepassingen zijn bijvoorbeeld een naamkaartje, brochure en presentatiemap. Maar kunnen evengoed een autosticker, vlag en koffiemok zijn. Afhankelijk van jouw wensen en noden bepalen we welke huisstijltoepassingen we ontwerpen.

De vraag van 1 miljoen. Onze pakketten starten al vanaf 2.500 euro. Belangrijk om te weten is dat we steeds een all-in prijs voorstellen. Geen onverwachte extra kosten dus maar een duidelijk prijskaartje.

Uiteraard! Ze dienen vooral als voorbeeld en leidraad wat we kunnen realiseren op 6 weken tijd. Na een eerste kennismakingsgesprek maken wij een voorstel op maat.