Park Ven

Onbezorgd genieten in de natuur

Park Ven is een garantie op onbezorgd genieten. Van een uitgestrekt park, idyllische vijver, stijlvolle feestzaal tot gezellige chalet: het serveert steeds een unieke en authentieke beleving. Met veel goesting werkten we dan ook een smakelijke website uit, appetijtelijke social media posts en tal van andere visuele lekkernijen.

HiPPO's werk

identiteitsbepaling — logo — slogan — huisstijl — huisstijltoepassingen — social media campagne — social media analyse — social media contentplan — social media templates — SEO — online analyse — Google Ads campagne — webdesign & ontwikkeling — pers
Jarenlang vormden feestzaal Driessent en de bijhorende zomerbar Vijverkafee gevestigde waarden in Diepenbeek en omstreken. Corona zorgde er echter voor dat de bezielers een nieuw hoofdstuk wilden starten. Het prachtige park van 3,5 hectare doopten we om tot Park Ven.

Een stijlvol logo, avontuurlijke website en effectieve Google Ads-strategie zorgden voor een instant naamsbekendheid. De talloze ‘gazettenartikels’ deden de rest. Gedurende de zomermaanden zorgden we met een social media contentplan voor een continue stroom aan on- en offline bezoekers.
“Met Park Ven lanceren we een uniek belevingsconcept in Limburg en omstreken. HiPPO ondersteunt ons om dit op een creatieve en authentieke manier in de markt te zetten.”
Bart Claes, zaakvoerder

Ready for a brand new start?

Klaar om net als Park Ven een flinke stap vooruit te zetten met een professionele on- en offline communicatiestrategie?