HiPPO in zee met Unikoo

11 januari 2023
In 2022 vierden we onze 5de verjaardag. Een mijlpaal moet je vieren (wat we ook uitgebreid deden uiteraard). Maar een mijlpaal moet je ook gebruiken om na te denken over de toekomst. Een pittige denkoefening die uiteindelijk leidde tot een doordachte beslissing.

“We kruisten het pad met Unikoo dat onder leiding van Ann Flipkens al een kantoor in Limburg opzette. Vanaf het eerste gesprek was er een klik en dat resulteert dus in deze samensmelting”, aldus HiPPO’s Tobias & Marlies.

Blijft alles hetzelfde vraag je je misschien af? Ja en nee.

• Ja, want het hele HiPPO-team blijft doen wat het graag doet: bedrijven op een creatieve manier in de markt zetten.

• Nee, want we winnen nu in één klap enorm aan expertise. Of om het met de legendarische beats van Daft Punk te zeggen: we are better, faster, stronger!

Uniwie?

Unikoo, met hoofdkantoor in Antwerpen, is een partner voor start-ups, scale-ups en innovatieve KMO’s. Het vormt één aanspreekpunt voor alle vragen in finance & administratie, HR, technology & development, graphic design en marketing. “Met Unikoo hoeven bedrijven niet langer verschillende partijen aan te spreken voor al deze diensten. Onze experts zorgen voor een volledig ontzorging. Met HiPPO erbij krijgt onze marketingafdeling een serieuze boost”, opent Unikoo-founder Kenn Wouters.

Ben jij in 2023 dus helemaal klaar om uit te pakken met een straffe branding of rebranding? Onze HiPPO’s komen al aangehold!

Meer leesvoer