O-Biz

Als God in Tessenderlo

Gelegen in het rustige Tessenderlo, op een boogscheut van bedrijventerreinen en de E313, bevindt zich de groene oase van O-Biz. Drie modern ingerichte businessflats waar je na een drukke werkdag volledig tot rust komt. Je waant je er een beetje God in Frankrijk… maar dan in Tessenderlo. Van naam, logo, huisstijl tot website: met de HiPPO-branding is klaar O-biz om haar gasten helemaal in de watten te leggen.

HiPPO's werk

Identiteitsbepaling — logo — huisstijl — professionele fotografie — huisstijltoepassingen — SEO — webdesign & ontwikkeling — copywriting

Een wit blad

We begonnen dit traject letterlijk met een wit blad. Want behalve de drie businessflats was er nog niets. De eerste stap is dan uiteraard het kind een naam te geven. O-Biz omvat meerdere betekenissen:

• De ‘O’ verwijst naar O-lit, de B&B die eigenaars Marie-Elisa en Emmanuel al uitbaten.
• De ‘Biz’ is een knipoog naar bis, want dit is dus het tweede project van dit ondernemend koppel.
• Maar de ‘Biz’ staat ook voor de business-doelgroep die O-Biz wil bereiken
• De schrijfwijze met Z tenslotte is niet toevallig. Zzzlapen in een groene oase en heerlijk bed: daarvoor staat O-biz garant.

Warm & huiselijk

Bij O-biz ervaar je instant een huiselijke sfeer. Dit wordt nog eens aangevuld met een uitgebreide hotelservice. Geen zin om achter het fornuis te staan? Dan kan je zelfs smullen van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Het logo & de bijhorende huisstijl moest deze unieke troeven uitstralen. We kozen daarom voor warme kleuren (oranje & blauwtinten) gecombineerd met een rustige, maar strakke huisstijl.
De samenwerking met HiPPO is fijn en inspirerend. We zijn erg trots op onze nieuwe website.
Marie-Elisa Van Mellaert

Overtuigende website

De website van O-biz vormt het sluitstuk van ons brandingstraject. Met sprekende foto’s proef je meteen de rust en klasse. Bovendien krijg je van elke businessflat een handig overzicht van alle faciliteiten. Dit alles in het Nederlands, Engels en Frans. Door de website te optimaliseren op vlak van SEO wordt O-biz vlot online gevonden.

Ready for a brand new start?

Klaar om net als O-Biz een flinke stap vooruit te zetten met een professionele on- en offline communicatiestrategie?