Website

Zet jouw bedrijf op de kaart

Een bedrijf zonder website is als een leeuw zonder manen, de paus zonder mijter of Lady Gaga zonder haar pruiken. Een onmisbaar element van je identiteit. In het digitale tijdperk is een professionele website voor je bedrijf essentieel. Maar geen nood, HiPPO maakt een bedrijfswebsite volledig op maat en samen tillen we jouw onderneming naar een hoger level.

Professionele website op maat

Bij het maken van een professionele website komt meer kijken dan je denkt. Wireframes, grafisch design, development, … het is meer dan enkel een online visitekaartje. Jouw website zorgt ervoor dat je bedrijf 24/7 aanwezig is. Het is dus van cruciaal belang dat wij jouw visie in een aantrekkelijk en tegelijkertijd functioneel webdesign-jasje gieten. En of wij daar toevallig een krak in zijn? Zeker weten! Met onze expertise in grafisch design gecombineerd met de nodige technische skills vormen wij jouw noden en wensen om tot een denderende website op maat.

Wireframes

Net zoals bij een huis, begin je bij een professionele website met een plan. Deze bouwplannen noemen we ook wel wireframes. Het biedt een overzichtelijk beeld van jouw toekomstige site met de nadruk op de verschillende functies, structuur, werking en klantervaring. Bij HiPPO start elke website in zijn wireframe-cocon om later te ontpoppen tot virale webvlinder.

Grafisch design

Naast professionaliteit straalt een bedrijfswebsite ook vertrouwen en persoonlijkheid uit. Daarom gaan wij in een tweede stap verder met het grafische aspect van jouw professionele website. Hierbij trekken we de lijn van jouw frisse nieuwe huisstijl door in het webdesign, zodat jouw rebranding één geheel vormt. Eens dit allemaal is afgestemd, gaan we over tot de ontwikkeling van jouw spiksplinternieuwe site.

 

Wil je je bedrijf of organisatie online op de kaart zetten? Wij zorgen voor een bruisende website die aan je wensen voldoet.

Over de meet gesprint

Ik wil een offerte