Social media

Spetterende marketingcampagnes

Social media takes over the world! Het is dus als bedrijf aangeraden om aanwezig te zijn op de favoriete dagelijkse bezigheid van de mens. Moet je dan echt op elk kanaal je kop laten zien? Tuurlijk niet, maar wel op de juiste. Met doeltreffende social media marketing brengen wij vorm in jouw strategie.

Met welk social media kanaal ga jij in zee?

Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter, Youtube, … het lijstje eindigt niet. Als social media experten kennen wij al hun geheimen. Maar welk kanaal heeft een perfect match met jouw bedrijf? Wij gaan samen op zoek naar een social media marketingplan op maat voor jouw bedrijf. Welke mensen wil je bereiken? Wat voor soort content wil je brengen? Waarop leg je de focus? Wij pluizen het voor je uit.

Social media marketing, wat houdt dat in?

Van een uitgekiende social media strategie tot een aanstekelijk contentplan, wij porren gebuikers met straffe posts en genereren brand awareness op het juiste moment, via het juiste kanaal en met de juiste boodschap. Kortom, wij zorgen voor social media marketing dat viraal gaat.

Attractieve advertenties

Bij een social media marketing die goed in elkaar steekt, wisselen organische en betalende posts elkaar af. Een gegeven dat Facebook en co graag zien. Als jij investeert in jouw favoriete kanaal, investeren zij op hun beurt graag terug door jouw likes, shares, views en clicks de hoogte in te schieten. Wil jij veel mensen bereiken? Meer paginalikes genereren of potentiële klanten naar je site lokken? Met het juiste doel in het achterhoofd positioneren wij de campagne in de startblokken, klaar om af te vuren op jouw specifieke doelgroep.

 

Wil je ook op het social media vliegtuig springen? Sit back, relax and enjoy the ride, want wij nemen het social mediamanagement van je over.

Over de meet gesprint

Ik wil een offerte