Jouw logo

Ontworpen door een professional

Bij HiPPO ben je aan het juiste adres, want bedrijfslogo’s ontwerpen is nu toevallig één van onze specialiteiten. Een logo laten ontwerpen is de eerste concrete stap naar de verwezenlijking van jouw product, dienst of bedrijf.

Het visitekaartje van je bedrijf

Wanneer je een professioneel logo laat ontwerpen, moet dat eentje met impact zijn. Een goed logo moet iets bij mensen teweegbrengen. Opvallen, prikkelen, de aandacht trekken. Wij zorgen dat jouw logo een schot in de roos is. Een visitekaartje waar je later de rest van je branding rond bouwt.

Meer dan enkel een logo laten ontwerpen

Tegelijkertijd moet jouw logo ook eigenheid uitstralen. Het laat zien wie jij bent als bedrijf en waar je voor staat. Samen creëren wij een herkenbare identiteit voor jouw bedrijf. Die identiteit gaat natuurlijk verder dan een logo alleen. Dit is het moment waar wij jouw logo verder ontwikkelen en uitwerken tot een uitmuntende huisstijl.

Van kleuren tot typografie

Een wervelende huisstijl gaat van kleuren naar lettertypes tot de tone-of-voice van jouw bedrijf. Alles moet kloppen tot in het detail, maar geen nood! Daarom zijn wij er natuurlijk. Wanneer jij je logo laat ontwerpen door ons, zorgen wij dat je meteen in het oog springt bij de consument en zij niet aan jouw charmes kunnen weerstaan.

Hoe gaan wij te werk?

Onze samenwerking start met een uitgebreide brainstormsessie waar we ons volledig verdiepen in jouw verhaal. Na het aftoetsen van je wensen en noden, gaan wij aan de slag. Een logo laten ontwerpen stopt natuurlijk niet na één design. Bij onze tweede afspraak liggen meerdere ontwerpen voor je klaar in verschillende stijlen waar jij jouw favoriet uitpikt. Deze werken we verder uit en vormt de basis van jouw persoonlijke huisstijl.

 

Wil jij een nieuw uithangbord voor je bedrijf? Wij zorgen voor het perfecte logo.

Over de meet gesprint

Ik wil een offerte