Tobias Coca Cola VS Pepsi

Taste the feeling – 5 tips om een sterk merk uit te bouwen

29 november 2017

Wist je dat wetenschappelijk bewezen is dat Pepsi beter smaakt dan Coca-Cola? Toch kiezen de meeste mensen voor een blikje ‘coke’. Waarom? Dat heeft allemaal te maken met de sterke branding van deze frisdrankfabrikant. Wat kun je als kleine of middelgrote onderneming leren van zo’n wereldspeler?

Frankwatching

In onze eerste artikel op Frankwatching, met 1.1 miljoen maandelijkse pageviews de grootste Nederlandstalige marketingblog, krijg je 5 concrete tips om een sterk merk uit te bouwen. Ontdek ze hier!

—  Wil je graag meer weten over branding? Of gewoon een Pepsi (of Coca-Cola) komen drinken? Geef ons een seintje op: [email protected]

Meer leesvoer

Een werkdag uit het leven van Charlotte

Een comfy pull, zonnig plekje in de living & Slack die overuren draait: meer hebben we niet nodig voor onze home office. Voor Corona zag een typische werkdag er heel anders uit. Hoe precies? Dat vertelt Charlotte in deze blog.

Lees verder —
Marlies tabel van Mendelejev seo

De tabel van Mendelejev voor SEO

In 2019 is het exact 150 jaar geleden dat Mendelejev zijn befaamde tabel lanceerde. Omdat we tijdens de lessen chemie nooit tot de meest aandachtige studenten behoorden, gieten wij er gretig een SEO-sausje over. Een handige tool om een winnende SEO-strategie op te bouwen.

Lees verder —