Marlies & Tobias trouwfoto

Newlyweds with big plans

5 september 2017
Elk verhaal heeft een begin en dat van Tobias en Marlies start dik vier jaar geleden. Pas afgestudeerd gaan ze – geheel toevallig – aan de slag bij hetzelfde bedrijf. Naast een eerste professionele ervaring vinden ze er ook iets anders: de liefde. Dat mondt enkele jaren later uit in twee dingen: een fantastisch trouwfeest met bijhorende huwelijksreis én een eigen zaak. Met deze blog delen we graag ons verhaal.

Vermijd okselvijvers

Vanzelfsprekende keuzes zijn nu éénmaal niet besteed aan Tobias en Marlies, want wie kiest er nu voor een huwelijksreis naar Jordanië en Israël? Al zijn beide landen absoluut een aanrader: een afdaling door de watervallen van de Mujib, de sterrenhemel in de Wadi Rum woestijn, de leningheid testen tijdens een dromedarisritje, drijven in de Dode Zee, de verborgen roze stad Petra, duiken met dolfijnen, het bruisende stadsleven van Tel Aviv of de levendige godsdienstgeschiedenis in Jeruzalem… alles komt aan bod. Kleine tip: kies ervoor om in het voor- of najaar te gaan, want in de zomer wen je maar best aan okselvijvers.

Een stevige tandem

Verre reizen zijn echter meer dan zomaar een hobby van Tobias en Marlies. Door 3 weken 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 samen te zijn, kennen ze elkaar door en door. En elke nieuwe reis bevestigt dat ze een goede tandem vormen.

Waar Marlies de hele reisplanning uitdoktert, is Tobias de vaste routeplanner ter plaatse. Waar Marlies het budget beheert, kiest Tobias het restaurant ’s avonds uit via TripAdvisor. Waar Marlies met haar camera elk mooi moment vastlegt, is Tobias ondertussen getraind in elke mogelijke fotopose.

Do more of what makes you happy

Tijdens een trip naar New York eerder dit jaar, stootten Tobias en Marlies op een stukje graffiti met de tekst: ‘Do more of what makes you happy’. En opeens vielen alle puzzelstukjes in elkaar.

Tobias heeft al lang de droom om zelf iets op te richten. En zoals een goede echtgenoot het beaamt, helpt Marlies met veel plezier om dit te realiseren. Beiden zeiden ze hun job op om samen aan een nieuw avontuur te beginnen. Een niet-alledaags communicatiebureau met een sterke focus, dat wordt het.

We zetten nog even de laatste puntjes op de i en dan kunnen we over enkele dagen alle info prijsgeven. Het verhaal is nog lang niet geschreven, maar wij kijken alvast heel erg uit naar dit nieuwe hoofdstuk!

Meer leesvoer