Tobias & Marlies met logo

HiPPO, a brand new start

12 september 2017
“Pas als het op Facebook staat, is het officieel”, het is één van de ongeschreven regels anno 2017. Bij deze is het zover… zaakvoerders Tobias en Marlies trekken met ‘HiPPO communicatie & design’ de wijde wereld in.

Een sprint van A tot Z

HiPPO communicatie & design is een communicatiebureau met een unieke aanpak: op 6 weken tijd creëert en lanceert het een on- en offline merk van A tot Z. Van logo over social media campagne tot interieuradvies en zelfs een nieuwe website, je vindt het allemaal in één van de 3 communicatiepakketten.Bovendien werkt HiPPO tijdens zo’n sprint met maar één klant tegelijkertijd. Hierdoor krijgt deze de volledige en onverdeelde aandacht.

Waarom geloven Tobias en Marlies zo hard in dit concept?

  • Eerst en vooral omdat ze zich met HiPPO verdiepen in die niches binnen de communicatie waar ze zich het liefst mee bezighouden: creatieve concepten uitdenken en uitrollen, zowel on- als offline. En wat je graag doet, doe je altijd beter.
  • Ten tweede geloven ze in de meerwaarde om op maar één klant tegelijk te focussen.Niet afgeleid door een overvolle planning of last minute opdrachten krijgt deze 100% aandacht. Diepgaand, flexibel en creatief zijn de sleutelwoorden in dit concept.
  • HiPPO neemt niet alleen de externe communicatiemiddelen onder de loep, het trekt dit ook door in de kantooromgeving zelf. Als klanten binnenkomen, moeten ze het bedrijf ‘voelen’. Een totaalaanpak.
  • Met een sprint van 6 weken én een all-in prijs zorgt HiPPO tenslotte voor een straffe oplevertermijn en duidelijkheid van begin tot einde.

Waarom HiPPO?

Een nijlpaard (lees: hippo) naast je tent in het midden van de jungle … je maakt het niet elke dag mee. Deze ervaring in Oeganda liet dan ook een blijvende indruk na op Tobias en Marlies. De hippo symboliseert één van de hoogtepunten van hun eerste verre reis samen, maar is ook één van de oudste dieren ter wereld. Eentje die zich telkens aanpast aan zijn omgeving en evolueert doorheen de tijd. En vergis je niet, deze loebas haalt snelheden op het land tot 45 kilometer per uur én is bovendien erg wendbaar.

Ook communicatie is van alle tijden, verandert razendsnel maar blijft cruciaal voor elk bedrijf. HiPPO communicatie & design profileert zich dus graag naar het beeld van deze kloeke viervoeter: snel, flexibel, opvallend en tijdloos.

Are you ready for a brand new start?

Wil je meer weten over HiPPO communicatie & design? Of gewoon reisadvies over Oeganda inwinnen? Stuur in beide gevallen een mailtje naar marlies@hippocommunicatie.be of tobias@hippocommunicatie.be of neem een kijkje op www.hippocommunicatie.be

Meer leesvoer