Stef Roets

Uit het goede hout gesneden

Superieure afwerking, ervaren vakmanschap & persoonlijk advies: dat zijn de 3 pijlers waarop Stef Roets bouwt. Wat ooit begon vanuit het tuinhuis van zijn grootouders is vandaag uitgegroeid tot een volwassen KMO met een dozijn medewerkers. Je kan bij Stef Roets terecht voor maatwerk, totaalinrichting en houtskeletbouw. Tijdloos en flexibel, maar steeds met karakter. Aangezien HiPPO weet hoe van hout pijlen te maken, sloegen we de handen in elkaar voor een uitgekiende marketingstrategie.

HiPPO's werk

huisstijltoepassingen — social media campagne — social media analyse — social media contentplan — SEO — online analyse — webdesign & ontwikkeling — pers

Website als visitekaartje

Stef Roets is absoluut geen klassieke schrijnwerker, maar geeft elk interieur een unieke toets. En dat wilden we met een nieuwe website graag in de kijker zetten. Vanaf de eerste seconde van je websitebezoek begin je te dromen over alle eindeloze mogelijkheden.
Bovendien reserveerden we een prominente plek om het team van Stef Roets uit te lichten. Het zijn namelijk deze gepassioneerde vakmannen, -vrouwen en -hond die de handen uit de mouwen steken en zorgen voor een feilloze uitwerking en plaatsing.

Tot de verbeelding spreken

Van particulier tot professional: heel wat projecten van Stef Roets spreken tot de verbeelding. Via social media kanalen als Facebook, Instagram tot Pinterest vertellen we graag zowel de verhalen voor als achter de schermen. Met een doordacht contentplan, sprekende foto’s van Michiel Peters en een advertisingstrategie op maat overtuigen we de juiste doelgroepen.
“Van hout tot totaalinrichting: wij gaan steeds voor tijdloos, creatief en met karakter. HiPPO vertaalde ons verhaal naar een inspirerende website, doordachte social media strategie, wervende teksten en nog veel meer. Een heel fijne samenwerking!”
Stef Roets – zaakvoerder

Fantastisch nieuws

Het straffe groeiverhaal van Stef Roets leidde tot een verhuis van Diepenbeek naar Bilzen. Het strakke gebouw met modern atelier & bijhorende kijkwoning vormt een bron van inspiratie voor klanten en partners. Kortom, genoeg voer om een geslaagde persactie op poten te zetten. Bovendien schreven we tal van blogs over knappe realisaties én wervende artikels voor lifestylemagazines.

Koken met Stef Roets

Het snijdt natuurlijk geen hout als we deze nieuwe huisstijl niet doortrekken tot in de kleinste details. Het meest in het oog springend? De gepersonaliseerde, houten snijplanken. Een origineel cadeau voor partners, klanten & medewerkers om zelfs tijdens het koken Stef Roets niet te vergeten!

Ready for a brand new start?

Klaar om net als Stef Roets een flinke stap vooruit te zetten met een professionele on- en offline communicatiestrategie?