O-LIT

Meer dan een dak boven je hoofd

Even ontspannen in de prachtige natuur of net inspiratie opdoen voor een productieve vergadering? B&B O-LIT in Beringen biedt meer dan enkel een dak boven het hoofd. Met website, magazine en folder bood HiPPO op zijn beurt onderdak op verschillende on- en offline platformen.

HiPPO's werk

Huisstijl — professionele fotografie — SEO — webdesign & ontwikkeling — copywriting — magazine — folder

Een website waar je je thuis voelt

De huidige website een grondige opfrisbeurt geven, dat was onze eerste taak. Wij kozen voor een luchtige site met warme tinten en knusse foto’s waardoor de huiselijke sfeer van O-LIT tot ver buiten het computerscherm reikt. We voegden nog een duidelijk overzicht toe van de kamers en activiteiten in de buurt. Tot slot een laagje SEO erover en de site was ready to go.
O-lit staat synoniem voor rust en gezelligheid in het groen. Dat gevoel willen we doortrekken in onze branding. HiPPO realiseerde dit met verve.
Marie-Elisa Van Mellaert

Ongedwongen Lifestyle

Dag allemaal, Knack, Humo, Libelle,… Ze kunnen hun valiezen pakken. Het O-LIT magazine brengt de gasten helemaal op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends van Beringen en omstreken. Wij namen de inhoud en lay-out voor onze rekening. Boeiende interviews, hotspots, culturele adresjes of natuur opsnuiven, je vindt het er allemaal in terug.

In de pen gekropen

Triggerend in het magazine, informatief op de website of kort en bondig in foldertjes, onze pen stond niet stil. Afhankelijk van het communicatiekanaal namen we een andere gedaante aan en schreven we de pannen van het dak.

Ready for a brand new start?

Klaar om net als O-LIT een flinke stap vooruit te zetten met een professionele on- en offline communicatiestrategie?