KMG Accountants

Voor resultaat op mensenmaat

Niet de zoveelste boekhouder in het rijtje zijn, maar een vertrouwenspersoon die meedenkt, adviseert en vooral cijfers laat spreken zodat jouw bedrijf groeit. Dat is de missie van KMG Accountants. Dit jaar vieren ze hun 20ᵉ verjaardag. Daarom cijferde het HiPPO-team voor hen een volledig nieuwe branding uit.

HiPPO's werk

Identiteitsbepaling — logo — huisstijl — professionele fotografie — huisstijltoepassingen — social media — social media templates — SEO — webdesign & ontwikkeling — copywriting — nieuwsbrief

Speels logo

Werken bij KMG Accountants is meer dan ‘gewoon je job doen’. De saaie boekhouder is het cliché waar KMG zo ver mogelijk afstand van wil nemen. De vrolijke en opvallende kleuren van het logo benadrukken deze denkwijze. De kleurrijke pijltjes geven enerzijds de vlotte & persoonlijke manier van werken weer, maar anderzijds is het ook de symbolisatie van groei van zowel hun klanten als werknemers.

Bonte huisstijl

Deze speelsheid stopt natuurlijk niet bij een logo. Van naamkaartjes tot roll-ups, een hele reeks huisstijltoepassingen maakte een passage. Wist je trouwens dat KMG Accountants sinds kort 100% digitale boekhouding aanbiedt? Daarom kunnen wij natuurlijk niet achterblijven. Het papieren naamkaartje mag terug de schuif in en maakt plaats voor een digitale versie waarmee contactgegevens in no-time worden verzonden naar elke smartphone.
“Wij willen ons loswrikken van de clichés die rond een accountant hangen en dat ook overbrengen in onze branding en manier van communiceren. Het HiPPO-team heeft hier perfect op ingespeeld.”
Sven Helsen, bestuurder

Meer dan cijfers

Bij KMG Accountants staan niet enkel de cijfers maar ook het team centraal. We kwamen op de proppen met een ijzersterke employer branding waarbij de (toekomstige) werknemer meer dan ooit in de kijker wordt gezet. We gingen aan de slag met een kleurrijke website waar de nadruk ligt op ‘werken bij KMG’, straffe social mediaverhalen en boeiende nieuwsbrieven & blogs over het reilen en zeilen binnen KMG Accountants.

Ready for a brand new start?

Klaar om net als KMG Accountants een flinke stap vooruit te zetten met een professionele on- en offline communicatiestrategie?