Persacties

Persberichten die prikkelen

Bracht jouw bedrijf onlangs een gloednieuw product of dienst op de markt? Sloegen jullie een indrukwekkende samenwerking aan de haak? Of staat er een merkwaardig evenement op de planning? Krachtige persberichten vertellen jouw verhaal aan een breed publiek. Met de nodige hulp van onze netwerkpoel aan contacten katapulteren wij jouw mededeling op de juiste perskanalen.

Persberichten, alleen maar voordelen

Benieuwd wat een persbericht jou kan opleveren? Allereerst is PR de communicatietool bij uitstek om een grotere merkbekendheid te genereren. Wij zorgen voor dat gegeerde plaatsje in (online) kranten of tijdschriften, van nationale media tot de regionale pers. Jouw bericht doet gegarandeerd zijn passage aan de ontbijttafel.

 

Maar dit is niet het enige voordeel. Een professionele persactie brengt weinig budget met zich mee. In vergelijking met andere communicatiemogelijkheden zoals advertenties en brochures is een persbericht erg betaalbaar. De interesse en het bereik dat je ervoor in de plaats krijgt is daarentegen onbetaalbaar.

De impact van persberichten op je bedrijf

Een geslaagd persbericht is er eentje dat positieve aandacht oplevert. Tenslotte pikt een objectieve journalist jouw verhaal eruit en zet het ten tonele. Dit komt voor de lezer geloofwaardig en overtuigend over. Wanneer we een impactvolle persactie willen, moeten we dus de structuur en onze boodschap afstemmen aan de wensen van de journalist. Wij schrijven wervelende teksten die gaan van korte to-the-point passages tot grondige nieuwsartikels. Ons hoofddoel? De journalist EN klant charmeren met jouw uniek verhaal.

Persconferentie

Persacties gaan natuurlijk verder dan enkel een schriftelijk persbericht. Heeft jouw bedrijf een bekendmaking die veel mensen aanbelangt? Of is jouw boodschap te complex om in een artikel te gieten en wil je het liever in real-life vertellen? Ook dan staan wij aan jouw zijde met het op poten zetten van een boeiende persconferentie, van uitnodiging tot persmoment zelf.

 

Klaar om jouw boodschap de wereld in te sturen? Samen vormen wij jouw mededeling om tot een meeslepend verhaal.

Over de meet gesprint

Ik wil een offerte