Grafisch design

Dat sparkelt

Het leven is digitaler dan ooit. Opvallen in de massa aan content vormt een forse uitdaging. Hoe je dit doet? Met straf grafisch design natuurlijk. Zowel online als offline. Van naamkaartje, brochure tot website of nieuwsbrief: wij zorgen dat je branding sprankelt.

Grafische designs, oneindige mogelijkheden

Heeft je bedrijf nood aan een nieuw naamkaartje? Een in het oog springende flyer? Een opvallende brochure? Of wil je alle medewerkers in het nieuw steken met aangepaste kledij in jouw spiksplinternieuwe huisstijl? Van broodzakken tot kalenders, elk grafisch design is mogelijk bij HiPPO. Samen gaan wij op zoek naar de perfecte balans tussen professionaliteit en persoonlijkheid. Wij zetten jouw merk in de markt met een visueel sterk ontwerp dat van mijlen ver herkenbaar is.

Beeldcreatie

Wil jij jouw grafisch design versterken met krachtig beeldmateriaal? Een professionele fotoshoot of dynamisch promofilmpje? Ready, action en go! Wij staan voor je klaar en zetten alles op camera.

De juiste skills

Van het bewerken van foto’s in Photoshop tot het in detail uitwerken van grafische ontwerpen in Illustrator en InDesign, deze online tools kennen geen geheimen voor ons. Maar ook offline kennen we de kneepjes van het vak, want een naamkaartje of folder print zichzelf niet uit natuurlijk. Van de keuze van het papier tot de druktechniek, wij bekijken alle opties zorgvuldig zodat jouw grafisch design er op zijn best uitziet.

 

Wil jij jouw bedrijf in een nieuw jasje steken? Wij zorgen voor de perfecte fitting.

Over de meet gesprint

Ik wil een offerte