Online adverteren

Een race naar de eerste plaats

Google-advertenties, je hebt ze zeker en vast al eens zien voorbijkomen. Als bedrijf droom je ervan om bovenaan de zoekmachine te pronken met jouw product of dienst. Geloof niks van Marco Borsato, want deze droom is geen bedrog. Wij ondersteunen jou bij het online adverteren zodat je extra in de spotlight staat.

Online adverteren, wat houdt dat in?

Search engine advertising, ook wel bekend als SEA, zijn de gesponsorde zoekresultaten in een zoekmachine. Van search- en display advertenties tot shopping feeds. Om te weten te komen welke soort advertentie het meest matcht bij jouw business starten we met het uitdenken van een effectieve advertentiestrategie. Vervolgens zetten we onze HiPPO-slagtanden in jouw campagne waardoor de concurrentie geen schijn van kans heeft en jij de koning of koningin van het online adverteren wordt.

Remarketing van potentiële klanten

Je kent het wel: die ene broek die je laatst aanklikte op je favoriete webshop blijft je maar achtervolgen op andere websites. Dat is het wonderlijke werk van remarketing. Bij deze vorm van online adverteren is het belangrijk om de grens te vinden tussen prikkelen en spammen. Met een doordachte strategie gaan wij aan de slag met het prikkelen van jouw potentiële klant zodat ze hun weg terugvinden naar jouw site.

Onze aanpak

Welke mensen wil je bereiken? Wat is het doel van jouw campagne? Hoe zoeken en vinden mensen jouw product of dienst? Bij online adverteren stellen we een volledige advertentiecampagne op die gaat van zoekwoordanalyses, het uitschrijven en implementeren van catchy advertenties tot het bijsturen en rapporteren van resultaten. Kortom, het volledige pakket van A tot Z.

 

Wil jij nieuwe klanten lokken of recente websitebezoekers terug aan de haak slaan? Wij zorgen voor een advertentiestrategie op maat.

Over de meet gesprint

Ik wil een offerte